Retourneren

Wij doen er alles aan om u een producten te leveren welke voldoen aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling dan heeft u conform de wet ‘Verkoop op Afstand’, het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder opgaaf van reden.

Het Retour Proces

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u vriendelijk de volgende stappen zorgvuldig te volgen. Alléén op deze manier kunnen wij uw retourzending correct en zorgvuldig afhandelen.

1. Vul onderstaande Retourformulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar ons,

2. U ontvangt een bevestiging per e-mail over uw verzoek en instructies voor het retourneren,

3. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren,

4. Na ontvangst van uw retournering ontvangt u per e-mail een bevestiging,

5. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retournering crediteren wij het door u betaalde bedrag op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Voorwaarden

De producten kunnen alleen door consumenten geretourneerd worden in onbeschadigde staat, in nieuwstaat, alleen gebruikt om te proberen, niet versneden of buiten gebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking teruggestuurd worden. Voor zakelijke klanten gelden geen retourmogelijkheden.

Nadat de producten zijn geretourneerd, worden de volledige kosten vergoed, met uitzondering van de verzend- en verpakkingskosten voor retourzendingen en de speciale verzend pallettransportkosten met tracking, waarmee wij altijd verzenden.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verzenden van de te retourneren producten.

Als u uw bestelling niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via onderstaand retourformulier heeft geannuleerd, vindt er geen restitutie plaats.

Indien de te retourneren producten niet binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourinstructies in ons bezit zijn, vindt geen restitutie plaats.

Vul onderstaand retourformulier zo zorgvuldig mogelijk in zodat we je zo snel en correct mogelijk van dienst kunnen zijn.

Velden met een * zijn verplicht.

Met vriendelijke groet, het CLAWGRIP-team!